Vandalarm / Aqua Alarm

   
1.695 kroner - Inkl. moms 

Frit leveret på postadressen
24 25 46 36
NYHED
Fremtiden er forebyggelse af VANDSKADER

Dansk vandalarm har indgået en aftale med Alka, om levering af Aqua Alarmer med automatisk vandstop, i forbindelse med større skader på skjulte rør til brugsvand.

Alka arbejder målrettet med skadebegrænsende tiltag som en aktiv del af hverdagen i forbindelse med skader såvel som i attraktive tilbud til kunderne.

Dette betyder bedre produkter til kunderne, mulighed for at være grønne, passe på miljøet og drikkevandet samt deres hjem.

Kunderne er interesseret i at forebygge og automatisk få lukket for vandet, inden et mindre rørbrud udvikler sig til en stor vandskade. Det er til gavn for både kunden, miljøet og Alka.

Alka kunder med den nyeste husforsikring AH-04, har i forbindelse med en større vandskade mulighed for, at få leveret og monteret en vandalarm med automatisk vandstop i forbindelse med deres skade.

Dansk Vandalarm har i flere år været godkendt af Alka, hvilket betyder at der gives rabat på rørskadeforsikringen for de kunder, der har en vandalarm monteret.

Dansk Vandalarm har aftale med de 19 største forsikringsselskaber der alle giver rabat.
Vandsikringsanlæg som vandalarmen - Aqua Alarm
er godkendt af Alka.

Alka skriver
Husforsikring
Forsikringsbetingelser

Nr. AH-04
Gældende fra marts 2017


Et vandsikringsanlæg måler løbende vandtilførslen i huset, og lukker automatisk for vandet, når det måler en utæthed i rørsystemet, hvad enten utætheden opstår pludseligt ved akutte brud eller som en utæthed, der udvikler sig langsomt.


Kilde:https://www.alka.dk/-/media/dokumenter/betingelser/hus/husforsikring_ah_04.ashx
 

 
ALKA
 
Medansvar sikrer bedre priser
Hos Alka vil vi gerne give vores kunder en god og personlig forsikringshandel. Vores kunders egen indsats har derfor betydning for den gode forsikringshandel. Egen indsats betyder, at hvis en kunde tager medansvar ved f.eks. at installere en tyveri- eller vandalarm i sit hus, så bliver forsikringen billigere. Det sker, fordi kunden aktivt er med til at begrænse risikoen.
Det har stor betydning om der er installeret en vandalarm, der kan lukke for vandtilførslen, hvis der sker en pludselig udstrømning eller udsivning af vand.
Med en vandalarm der lukker for vandet får du rabat på rørskadeforsikringen.

Har jeg mulighed for at få rabat på min Husforsikring?
Ja, du har mulighed for at få rabat på din dækning for skjulte rør, hvis du har et 
vandsikringsanlæg, der er godkendt til rabat af Alka, eller hvis dit hus ...

Kilde:
https://www.alka.dk/shared/faq/hus/rabatpaahusforsikring
 
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte Dansk Vandalarm på telefon +45 24 25 46 36
Navn:
*
Telefonnummer:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Dansk Vandalarm | Døvnældevej 2 | 4470 Svebølle | Telefon +45 24 25 46 36 | CVR 2185 6576