Vandalarm / Aqua Alarm

   
1.695 kroner - Inkl. moms 

Frit leveret på postadressen
24 25 46 36
Vandalarmer til boligselskaber
Vandalarmer er nu opsat i Hørsholm boligselskab
For at imødekomme forskellige typer af kunder, har Peter Malle lavet en vandalarm, som direkte er lavet til boligselskabets behov.
Efter store vandskader i boligselskabet, med genhusning og renovering, var varmesteren Jesper Thulin rigtig glad for at Dansk Vandalarm, havde løsningen, så boligselskabet i fremtiden bliver advaret i tide, hvis der er sket et brud.
 

Dansk Vandalarm arbejder med miljøvenlige opfindelser
Sparer du på klodens ressourcer, sparer du som udgangspunkt også penge. Dansk Vandalarm oplever lige nu stor interesse for vandalarmen, der forebygger vandskader og derved også en økonomisk hovedpine.
Gennem de seneste år har ægteparret Vibeke Riise Andersen og Peter Malle Andersen udviklet og fintænkt detaljer på deres opfindelse, vandalarmen Aqua Alarm. I dag er der kommet flere funktioner til, og det, der begyndte som lidt tilfældigt tidsfordriv, kan vise sig at være på vej til at blive en rigtig god forretning.
 

Vandalarm med automatisk lukker
Dansk Vandalarm var blevet en realitet, og Peter og Vibeke Andersen investerede en pæn sum penge i at udvikle alarmen og gøre den så brugervenlig, at alle kan betjene den, når den først er installeret.
Det var netop opfindelsen og brugervenligheden der gjorde at Vandalarmen Aqua Alarm er blevet kåret som det bedste miljøprodukt.
 En af deres kunder søgte om rabat på en forsikringspolice på grund af den installerede vandalarm, men forsikringsselskabet ville kun give rabat, hvis der var en lukkefunktion i alarmen også.
Så måtte jeg jo også lave en automatisk lukker. Vores udgangspunkt er hele tiden at tænke i løsninger på brugerens problemer. Og nu bliver vandalarmen produceret, så man selv kan indstille, hvor lang tid, vandet må løbe uafbrudt, før alarmen lukker for vandet – fra 1 til 30 minutter. Det betyder, at man højst kan få et vandspild i sin bolig på 30 minutter, og man kan indstille alarmen, så den enten er med lys eller lyd eller begge dele, forklarer Peter Malle.Han fortæller, at den nye version af vandalarmen med automatisk lukker på, har åbnet døren til et samarbejde med det meste af forsikringsbranchen, som nu yder rabat på rørskadeforsikringen, hvis kunden har en Aqua Alarm på. Både kunden og forsikringsselskabet sparer penge, og man undgår spild af ressourcer ved at vandet bare fosser ud for slet ikke at nævne det bøvl og de ærgrelser, en vandskade medfører.
Der bliver anmeldt 11 vandskader i timen i Danmark. Så det er altså ikke kun noget, der rammer de andre. Det sker for alle typer af husstande, fastslår Peter Malle. 
 

 
Trådløs lukkefunktion
Og den pointe er ved at gå op for flere og flere husejere. For nyligt fik Dansk Vandalarm en henvendelse fra et bosted, der havde haft et abnormt vandforbrug, da en beboer ikke havde lukket for vandet i flere dage. Og det er således både store kunder med behov for mange alarmer, der henvender sig, og almindelige private husstande.

Forsikringer belønner forebyggelse
Vibeke Riise Andersen mener, at Dansk Vandalarm nu ser ud til at få et større gennembrud, fordi der er kommet så stort et fokus på at spare på ressourcerne.
Og så er forsikringsselskaberne blevet mere opmærksomme på de områder, hvor de kan bede kunderne om selv at forebygge og få en billigere præmie. Tidligere bad man nærmest kun forsikringskunderne om at låse deres hoveddør, men i dag kan man selv forebygge en hel masse og mange sætter tyverialarmer op, hvorfor ikke passe på vandregningen og miljøet, siger hun.Parrets søn opfordrede for nyligt Peter Malle til at tage sig sammen og udvikle et SMS-modul til alarmerne, og allerede to dage efter fik de et opkald med efterspørgsel på netop sådan et modul. Et af forsikringsselskaberne ville nemlig kun forsikre huse med risiko for oversvømning, hvis der var installeret en dykpumpe med indbygget SMS-advarsel til husejeren. Så måtte opfinderen jo i gang igen siger Peter Malle.
Opfordringen viste sig at være god, da der allerede har været meget stor efterspørgsel på SMS modulet.
Og hvordan bliver man så inspireret til de her opfindelser, der bare bliver ved med at kaste nye idéer af sig?
Vi er gode til at opfinde, men først og fremmest er vi nok gode til at lytte og tænke helt konkret i løsninger, svarer parret.


Hvordan startede ide en til vandalarmen
Peter Malle har arbejdet som Smede og VVS faglærer på Teknisk Skole i over 18 år.
En dag læste han i avisen om en sommerhusejer, der havde fået en vandregning på 42.000 kroner på grund af et hul i et af husets vandrør.
Det talte Vibeke og jeg om, og hun mente, at jeg burde kunne lave noget, der holder øje med en vandmåler, så man kan undgå at få sådan en ekstraregning. Så opfandt jeg vandalarmen.
Det er sjovt, at vi var de første der brugte begrebet vandalarm, som et produktnavn og at en ide, bliver til et produkt, som er til stor gavn og glæde for rigtig mange.
Dansk Vandalarm | Døvnældevej 2 | 4470 Svebølle | Telefon +45 24 25 46 36 | CVR 2185 6576